Andere harde vloeren

Andere harde vloeren

Rubbervloeren

Rubbervloeren zijn onderhoudsvriendelijk en kunnen tegen een stootje. Toch is specialistisch onderhoud van een rubbervloer noodzakelijk om voor een lange tijd de vloer mooi en veilig te houden. Wanneer een rubbervloer wordt onderhouden met verkeerde producten, kan de vloer erg glad worden, waardoor het gevaarlijk wordt. Met het vloeronderhoud van Fons Buis bent u echter verzekerd van deskundig onderhoud van rubbervloeren.

Zo goed als nieuw

Intensief gebruik laat zijn sporen na. Fons Buis zorgt dat uw bestaande rubbervloer er weer zo goed als nieuw uitziet. Wij reinigen uw vloer grondig en voorzien deze van een duurzame bescherming, zodat uw vloer langer mooi blijft.

Sportvloeren

Vloeren in sporthallen en speel- of gymzalen worden zeer intensief gebruikt. Fons Buis zorgt dat uw sportvloer in topconditie blijft. Deskundig en regelmatig onderhoud van de vloer verhoogt niet alleen de hygiëne, maar bevordert ook de veiligheid doordat de vloer mat en stroef blijft. Uiteraard kunnen wij het onderhoud uitvoeren tijdens de vakantie of op een ander rustig tijdstip waardoor de overlast tot een minimum wordt beperkt.

Wij beschikken over verschillende technieken om deze en andere harde vloeren te beschermen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.