Doeltreffend ESD vloer onderhoud uitvoeren

Tegenwoordig vormt de zogenaamde serverruimte één van de meest cruciale onderdelen van een bedrijf. Dat is niet zo vreemd in een tijd waarin nagenoeg alles digitaal gebeurt. In de ruimte waar de servers en andere bedrijfskritieke hightechapparatuur staan wordt er veelal gebruik gemaakt van een zogenaamde ESD vloer. Dit type vloer is niet alleen bijzonder veilig, maar daarnaast ook nog eens speciaal bestemd om in dergelijke ruimtes eenvoudig geïntegreerd te worden. U dient er wel rekening mee te houden dat ook in dit geval een bepaald onderhoud is vereist en dat, dat veelal niet zomaar is uit te voeren door iemand zonder ervaring. Wij van Fons Buis weten hier echter perfect raad mee waardoor uw ESD oppervlak steeds op gepaste wijze wordt gereinigd.

Specialist in schoonmaken van speciale ruimtes

Op het eerste zicht lijkt een vloer van ESD gewoon een oppervlak zoals vele anderen, maar dat is niet het geval.

Stelt u zichzelf maar eens de vraag of u het beheer van een server ook zomaar zou laten doen door iemand zonder ervaring. Precies. Net omwille van deze reden is het belangrijk dat u er voor kiest om de ruimte waar bedrijfskritieke apparatuur in is terug te vinden te laten onderhouden door een firma met ervaring. Onze mensen weten hoe ze in een dergelijke kamer te werk moeten gaan waardoor u nooit rekening dient te houden met onverwachte omstandigheden.

ESD vloer

Speciale coating of beschermlaag

Net als in de andere ruimtes in uw bedrijf is het van cruciaal belang om uw ESD vloer zo optimaal mogelijk te onderhouden. Dat wil niet zeggen dat alleen een periodieke reiniging nodig is, daarnaast is het ook nog eens van belang om een speciale beschermlaag aan te brengen.

Het betreft ook hier niet zomaar een coating, maar wel één die moet voldoen aan de richtlijnen voor elektrostatische ontlading. Onze medewerkers weten hier alles van waardoor u steeds zult beschikken over een zo optimaal mogelijk onderhoud van de vloer in ESD in één van de belangrijkste ruimtes van uw gebouw.

Besteed het onderhoud uit aan Fons Buis

Bovenstaande maakt het eigenlijk al duidelijk, het is lang niet altijd een goed idee om het onderhoud van de vloer in uw bedrijf in eigen handen te nemen, zeker niet op een plaats waar bedrijfskritieke apparatuur in is terug te vinden. Bij ons kunt u in ieder geval steeds rekenen op verschillende voordelen, namelijk:

  • U bent zeker van een uitstekend onderhoud van uw vloer in ESD
  • Uw ESD vloer wordt voorzien van een speciale coating waardoor deze optimaal is beschermd
  • Het onderhoud wordt steeds uitgevoerd door professionele mensen en dat tegen een scherpe kostprijs.