Uw woning een chique uitstraling geven?

Vloeren van natuursteen geven uw pand of woning een chique uitstraling. Denk bijvoorbeeld eens aan graniet, marmer of leisteen. Maar het is vaak een grote investering. Wanneer u uw keuze voor natuursteen heeft gemaakt, dan wilt u er ook zo lang mogelijk van kunnen genieten. Voor onderhoud aan dergelijke vloeren moet u dan ook bij Fons Buis Vloeronderhoud zijn. Wij zorgen ervoor dat uw vloer zijn oorspronkelijke chique uitstraling weer terugkrijgt.

Een levenlang mee

Behalve de chique en natuurlijke uitstraling biedt een natuurstenen vloer nog meer voordelen. Een vloer van natuursteen is praktisch onverwoestbaar en met nagenoeg iedere interieurstijl te combineren. Hoewel het vaak een grote uitgave is, is natuursteen relatief goedkoop vanwege de lange levensduur. Mits u dit goed laat onderhouden.

Toepassingen

Er kan op verschillende manieren gebruik gemaakt worden van natuurstenen producten. In openbare ruimten komen we natuursteen vooral tegen in het straatbeeld, bijvoorbeeld aan monumentale gevels. Binnenin gebouwen komen we natuursteen voornamelijk tegen in vloeren, trappen, keukenbladen en tegels. Voor al deze toepassingen kan Fons Buis het onderhoud verzorgen.

Voordelen van natuurstenen vloeren

Bekijk hieronder eens de voordelen van de toepassing van natuurstenen vloeren:

  • Natuursteen gaat een leven lang mee
  • Uitermate geschikt voor vloerverwarming
  • Hygiënisch en makkelijk schoon te maken
  • Het is vaak waardevermeerderend voor uw woning
  • Tijdloos en past in elk interieur

Natuursteen

Vloeronderhoud van Fons Buis

Uw vloer is vaak het visitekaartje van uw organisatie of uw woning. Laat uw vloer daarom dan ook professioneel onderhouden door Fons Buis Vloeronderhoud. Door het onderhoud aan een professioneel bedrijf over te laten verlengt u de levensduur van uw vloer en wordt het dagelijks onderhoud vaak eenvoudiger. Fons Buis heeft jarenlange ervaring op het gebied van vloeronderhoud en kan met professionele apparatuur en reinigingsmiddelen uw vloer binnen no time weer laten stralen.

Neem gerust contact met ons op

Voor professionele kwaliteit bij het onderhouden van uw vloer van natuursteen moet u bij Fons Buis Vloeronderhoud zijn. Wij bieden oplossingen op maat en bespreken graag de mogelijkheden met u. Wij kunnen zowel eenmalig als op periodieke basis bij u het onderhoud van uw vloeren komen verzorgen. Bel ons eens op telefoonnummer 06-22784525 om een afspraak te maken en laat uw vloer van natuursteen in aan ons over!