Eenvoudig onderhoud PVC vloer uitvoeren

Steeds vaker wordt er voor gekozen om in een bedrijf gebruik te maken van een zogenaamde PVC vloer. Dit type vloer is zo interessant omdat ze er om bekend staat bijna geen reiniging of dergelijke nodig te hebben, maar klopt dat eigenlijk wel? Het is inderdaad een feit dat deze ondergrond zeer onderhoudsvriendelijk is, mede omwille van het feit dat ze over een zeer duurzaam oppervlak beschikt. Nu wil deze duurzaamheid niet zeggen dat het niet noodzakelijk is om onderhoud uit te voeren, in tegendeel. Zonder hem te onderhouden zult u merken dat na verloop van tijd moet worden ingeboet op vlak van uitstraling en bescherming en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Chemicaliën bestendig maken

Eén van de mogelijkheden waar we bij Fons Buis over beschikken is het chemicaliën bestendig maken van de PVC ondergrond van uw winkel of huis. Dat is vooral interessant voor bijvoorbeeld kapsalons, maar ook voor dierenartsen en tandartsen.

Daarnaast kan dit uiteraard ook worden toegepast in ziekenhuizen waar het belangrijk is dat de ondergrond niet alleen zo hygiënisch mogelijk is, maar daarnaast ook nog eens wordt beschermd om een mogelijke vroegtijdige herinvestering te voorkomen. Hoe dan ook, indien u er eveneens voor wenst te kiezen om de grond van uw winkel of bedrijf te behandelen tegen chemicaliën, dan kunnen wij u daar beslist bij verder helpen.

Onderhoud PVC vloer

Voordelen van een goede beschermlaag

Los van het onderhoud dat dient te worden uitgevoerd bij PVC is het zo dat de beschermlaag na plaatsing diverse zeer interessante voordelen met zich meebrengt. We zetten deze voordelen graag even voor u op een rijtje:

  • Vuil dat is aangehecht wordt veel eenvoudiger te verwijderen
  • Kleine krasjes in het oppervlak kunnen moeiteloos worden hersteld
  • De strepen die gemaakt worden door voetzolen kunt u zo verwijderen
  • De naden vloeien goed dicht
  • Door het toepassen van deze beschermende laag voorziet u, uw oppervlak van een uitstekende levensduur.

Meer weten? Ontdek dan snel onze mogelijkheden op vlak van onderhoud PVC vloer.