Een sportvloer onderhouden is essentieel

Wanneer u bijvoorbeeld in een sportcentrum of in een school gaat sporten, dan besteden maar weinig mensen aandacht aan de vloer die er is terug te vinden. Op het eerste gezicht is dat natuurlijk niet meer dan normaal, maar wanneer u eigenaar bent of zelf over een sportvloer beschikt, wordt dat meteen een compleet ander verhaal. Het is namelijk zo dat een dergelijke vloer, ondanks haar robuuste karakter steevast onderhoud behoeft. Zonder dat de vloer op regelmatige basis wordt onderhouden, zult u merken dat deze na verloop van tijd haar uitstraling zal verliezen, maar ook vatbaarder zal worden voor schade en dat zult u uiteraard willen voorkomen. Een sportvloer onderhouden is dan ook alleszins aan te raden.

Belangrijk voor de hygiëne

Het onderhouden van een sportvloer is lang niet alleen noodzakelijk voor de uitstraling van de vloer, maar ook voor de hygiëne. In een sportzaal verliezen mensen uiteraard veel vocht, waarvan een belangrijk deel op de vloer terecht komt.

Indien u er voor kiest om geen regelmatig onderhoud uit te voeren, komt dat de hygiëne van de sportschool uiteraard niet ten goede. Daarnaast kan ook niet volstaan om er gewoon even met een natte dweil overheen te gaan, maar kan de vloer nood hebben aan grondiger onderhoud.

Een sportvloer onderhouden is dus omwille van verschillende redenen belangrijk en wij kunnen u daar als professioneel bedrijf mee verder helpen.

Onderhoud uitvoeren op een geschikt tijdstip

Wij van Fons Buis begrijpen dat het onderhouden van een sportvloer niet altijd op een goed moment komt. Wanneer deze zich in een school bevindt, kan er rekening worden gehouden met bijvoorbeeld de vakantieperiode.

Het onderhoud dat nodig is wordt op deze manier in alle rust uitgevoerd en zonder dat er ook maar iemand hinder van zal ondervinden.

Sportvloer onderhouden

Alle redenen op een rijtje

Bovenstaande maakt het in ieder geval reeds duidelijk; een sportvloer onderhouden is zeer belangrijk, maar kunt u lang niet altijd zelf doen. Door gebruik te maken van de mogelijkheden die wij van Fons Buis voor onze klanten in huis hebben is het mogelijk om het onderhoud op een snelle en efficiënte manier uit te laten voeren en dat zonder dat u er ook maar enig omkijken naar heeft. Hoe dan ook zetten we graag even alle redenen om uw sportvloer te laten onderhouden door Fons Buis even op een rijtje:

  • Uw vloer wordt voorzien van een zo optimaal mogelijke levensduur
  • Onderhoud is noodzakelijk voor het hygiënische aspect van de vloer
  • Door het frequent toepassen van onderhoud blijft de uitstraling behouden