Tapijt reinigen is meer dan alleen stofzuigen

Steeds vaker wordt er voor gekozen om tapijt te leggen in bedrijven. De reden daarvoor is vrij voor de hand liggend. Tapijten mogen dan relatief snel vuil worden, ze hebben ook de reputatie zeer eenvoudig te reinigen te zijn, maar is dat wel zo? Het klopt inderdaad dat even stofzuigen er voor kan zorgen dat tapijten er haast als nieuw uitzien, maar een dergelijk klein onderhoud helpt niet tegen het meest hardnekkige vuil. Wij van Fons Buis bieden onze klanten een veel doeltreffender onderhoud aan. Door middel van een doorgedreven reiniging zorgt u er niet alleen voor dat uw tapijten er als nieuw uitzien, daarnaast zijn ze ook echt hygiënisch en beschikken ze over een zo optimaal mogelijke levensduur. Ook uw tapijt reinigen? Aarzel dan niet langer en ontdek snel wat wij voor u kunnen betekenen!

Een investering die zich snel terugverdient

Het spreekt voor zich dat het laten reinigen van tapijten een bepaalde kostprijs met zich meebrengt. Dat is niet meer dan normaal en bedrijven hebben het vaak moeilijk om dit prijskaartje te betalen, maar daar staat tegenover dat een dergelijke investering zichzelf bijzonder snel terugverdient.

Door een reiniging van uw tapijten uit te laten voeren door Fons Buis zorgt u er namelijk voor dat de levensduur aanzienlijk wordt verlengd en dat betaalt zichzelf uiteindelijk dus dubbel en dik terug. Wilt u ook graag tapijt laten plaatsen in uw bedrijf, maar weet u niet precies welk onderhoud er daarvoor nu echt noodzakelijk is? Geen probleem! Door een beroep te doen op onze diensten verzekert u zich van een uitstekende levensduur.

Tapijt reinigen

Specialistische reiniging

Indien u er voor kiest om uw tapijt te stofzuigen zult u merken dat veel oppervlakkig vuil als sneeuw voor de zon verdwijnt. Dit vuil bevindt zich echter op de oppervlakte en geeft niet weer hoe schoon de tapijten er inwendig uitzien. Het kan door de jaren heen namelijk perfect voorkomen dat het vuil zich gaat manifesteren in de vezels en dan helpt gewoon even stofzuigen niet, in tegendeel. Door het specialistisch laten reinigen van de projecttapijten in uw bedrijf zorgt u er voor dat deze steeds worden voorzien van een zo optimaal mogelijke levensduur. Aarzel dan ook niet langer en ontdek snel wat wij van Fons Buis voor u op dit vlak kunnen betekenen!

Intensieve reiniging van uw tapijten

Een tapijt reinigen is dus iets dat niet zo eenvoudig is. Even stofzuigen kan nooit kwaad, maar zal het meest hardnekkige vuil niet verwijderen. Ook al ziet uw tapijt er goed uit, een extra, doorgedreven reiniging kan vereist zijn. Heeft u ook tapijt laten plaatsen in uw bedrijf en wilt u deze graag zo optimaal mogelijk laten reinigen? In dat geval bent u bij ons ongetwijfeld aan het juiste adres. Door één keer per jaar een goede reiniging uit te laten voeren zorgt u er voor dat u voor een uitzonderlijk lange periode gebruik kunt blijven maken van de tapijten in uw bedrijf. Neem snel contact met ons op voor meer informatie of een offerte voor tapijt reinigen.