Op zoek naar vloeronderhoud?

Om uw tapijt langer mooi te houden is het aan te raden regelmatig een tapijtreiniging te laten doen. Dat bespaart u geld en ongemak. Vaak is alleen stofzuigen niet voldoende. Door periodiek uw tapijt te laten reinigen verlengt u de levensduur. Bent u op zoek naar een bedrijf voor specialistische reiniging? Eenmalig of voor onderhoud op regelmatige basis? Neem dan eens contact op met Fons Buis Vloeronderhoud en Bedrijfsdiensten.

Aan de slag met tapijtreiniging

U weet zelf waarschijnlijk als geen ander dat een tapijtvloer een warm en behaaglijk gevoel geeft. Maar wat als u maar niet afkomt van die vervelende vlekken in uw tapijt? Geen probleem. Wanneer u Fons Buis inschakelt voor tapijtreiniging, bent u binnen no time van uw vlekken af. Wij raden u aan om niet zelf aan de slag te gaan met schoonmaakmiddelen: dit kan voor ernstige beschadigingen in uw tapijt zorgen. Tevens kunnen wij u van advies voorzien over hoe u zelf kunt voorkomen dat er beschadigingen aan uw tapijt ontstaan.

Tapijtreiniging

Over ons

Door de jarenlange ervaring van Fons Buis op het gebied van tapijtreiniging kunnen wij u specifiek adviseren wat het onderhoud van uw vloeren betreft. Wij zijn een jong bedrijf met een enthousiast team van medewerkers. Wij zijn gevestigd in Grootebroek en steeds meer klanten weten de weg naar ons bedrijf te vinden voor onder andere tapijtreiniging, schoonmaak, vloeronderhoud en bedrijfsdiensten.

Uw keuze voor Fons Buis

Wanneer u voor uw tapijtreiniging voor Fons Buis Vloeronderhoud kiest, kiest u meteen voor het volgende:

  • Vakkundigheid
  • Klantvriendelijke en persoonlijke benadering
  • Uitstekende garantievoorwaarden
  • Scherpe tarieven
  • Ook voor tips en adviezen
  • Oplossingen op maat

Ook voor bedrijfsdiensten

Fons Buis Vloeronderhoud is zowel voor particuliere opdrachtgevers werkzaam, als voor bedrijven. Wij voeren onder andere tapijtreiniging uit in scholen, kantoren, industrie en gezondheidszorg. Tevens bieden wij ook bedrijfsdiensten aan zoals het aankleden van panden en winkelcentra voor feestelijke gelegenheden, aanleggen van elektra en groenonderhoud. Kortom: wij kunnen een bijdrage leveren aan de uitstraling van uw woning of bedrijfspand.

Offerte aanvragen?

Wilt u weten wat de kosten zijn van een tapijtreiniging? Of vrijblijvend informatie aanvragen? Neem dan eens contact met ons op door te bellen op telefoonnummer 06-22784525 en vraag een offerte aan voor tapijtreiniging bij Fons Buis Vloeronderhoud.