De vloer, het visitekaartje van uw bedrijf in Schagen

Het wordt vaak onderschat, maar de vloer van uw onderneming in Schagen vormt voor de meeste mensen één van de eerste kennismakingen met uw bedrijf. Het spreekt dan ook voor zich dat een propere vloer een absolute meerwaarde betekent voor uw onderneming. U kunt nog kiezen voor een zo duurzaam mogelijke vloer, wanneer deze geen gepaste tapijtreiniging of ander vloeronderhoud krijgt zal de uitstraling na verloop van tijd drastisch verminderen. Om dit tegen te gaan is het dan ook steeds aan te raden om deskundig onderhoud uit te laten voeren door een professionele partij. Voor het reinigen van natuursteen, effectieve tapijtreiniging en de schoonmaak van andere vloeren zijn wij u in ieder geval graag van dienst!

ESD vloeren onderhouden

Vandaag de dag is de ruimte waar de servers of andere bedrijfskritieke hightechapparatuur in terug te vinden is van cruciaal belang voor uw onderneming in Schagen. Het spreekt dan ook voor zich dat u de natuursteen vloer of ESD vloer in deze ruimte zult willen laten onderhouden door een echte specialist. Ondeskundig onderhoud laten uitvoeren kan namelijk zeer grote gevolgen hebben voor de werking van uw bedrijf. Door gebruik te maken van de diensten die wij als Fons Buis in Schagen te bieden hebben zorgt u er voor dat uw vloer zorgvuldig wordt gereinigd. Daarnaast voorzien we ook graag een beschermlaag of coating die in lijn ligt met de richtlijnen voor elektrostatische ontlading.

Welke vloeren kunnen wij voor u onderhouden?

Onze specialisten beschikken over de mogelijkheid om alle specifieke bedrijfsvloeren op doeltreffende wijze te reinigen. Een greep uit het aanbod van onze mogelijkheden is:

Bent u als bedrijf in Schagen op zoek naar een mogelijkheid om het onderhoud van uw vloeren uit te besteden en dat aan een deskundig en professioneel bedrijf? Ontdek dan snel welke diensten wij voor bedrijven uit Schagen en omgeving te bieden hebben!

Vloeronderhoud en tapijtreiniging in Schagen

Tapijtreiniging, vloeronderhoud en diverse bedrijfsdiensten

U bent bij ons voor uw bedrijf in Schagen niet alleen aan het juiste adres om uw bedrijfsvloeren te laten onderhouden, daarnaast bieden wij ook verschillende bedrijfsdiensten aan. Een tapijt reinigen of marmoleum schoonmaken is één ding, maar daarnaast kunnen wij bijvoorbeeld ook de gevel van uw bedrijf in Schagen bekleden en kunnen we de aanleg van uw tuin en groenonderhoud verzorgen. In ieder geval, u kunt de uitstraling van uw huis of bedrijf zowel van binnen als van buiten te allen tijde aan ons overlaten!

Linoleum

PVC

Natuurstenen

ESD vloeren

Andere harde vloeren

Tapijt

Ontvang een offerte op maat

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor vloeronderhoud!