Vloeronderhoud, tapijtreiniging en bedrijfsdiensten Amsterdam

In onze hoofdstad zijn enorm veel bedrijven gevestigd. Al deze bedrijven beschikken stuk voor stuk over hun eigen specifieke specialiteit en vloeronderhoud is daar doorgaans geen van. Toch is het regelmatig (laten) uitvoeren van onderhoud aan uw vloeren bijzonder belangrijk, niet in het minst omdat alle bezoekers van uw bedrijf in Amsterdam er gebruik van moeten maken. Een vuile of beschadigde vloer schept absoluut geen vertrouwen waardoor u het risico loopt om niet alleen klanten, maar misschien zelfs ook zakenpartners kwijt te raken. Wilt u dit voorkomen en wil u de vloeren in uw bedrijf voorzien van een zo optimaal mogelijke levensduur? Dan bieden wij van Fons Buis u graag de perfecte oplossing door middel van effectieve tapijtreiniging, het reinigen van natuursteen of ander type vloer!

Standaard onderhoud is niet voldoende

Indien u er voor heeft gekozen om te investeren in een duurzame vloer voor uw bedrijf in Amsterdam spreekt het voor zich dat u hier zo lang mogelijk wenst van te kunnen genieten. Veel mensen denken dat het regelmatig uitvoeren van een standaard onderhoud zoals stofzuigen of even vochtig reinigen voldoende is om de uitstraling van hun vloer te kunnen behouden, maar dat is absoluut niet het geval. Het periodiek machinaal schrobben van vloeren zorgt er voor dat niet alleen de uitstraling behouden blijft, maar ook de levensduur wordt door tapijtreiniging en ander effectief vloeronderhoud aanzienlijk verlengd. De machinale reinigingsmogelijkheden die wij te bieden hebben betekenen dan ook altijd een interessante meerwaarde voor uw bedrijf in Amsterdam.

Welke vloeren onderhouden?

Er wordt vaak gezegd dat verschillende vloeren zoals deze uit PVC of linoleum geen onderhoud nodig hebben. Het klopt inderdaad dat dit stuk voor stuk zeer onderhoudsvriendelijke vloeren zijn, maar dat neemt niet weg dat vuil een directe impact kan hebben op de uitstraling. Daar komt bij dat een vloer in een bedrijf in Amsterdam iedere dag opnieuw zeer intensief wordt belast en wordt blootgesteld aan met name vocht en vuil. Een regelmatig onderhoud kan wat dat betreft dan ook absoluut geen kwaad, in tegendeel. Wij van Fons Buis bieden onze klanten uit Amsterdam, naast tapijtreiniging wat dat betreft alvast een reeks interessante mogelijkheden:

Tapijtreiniging, vloeronderhoud Amsterdam

Meer dan alleen vloeronderhoud en tapijtreiniging

Wanneer u over een winkel of bedrijf in Amsterdam beschikt zult u natuurlijk niet alleen de nodige aandacht willen schenken aan uw vloeren, maar ook aan de andere onderdelen van uw pand. Denk wat dat betreft bijvoorbeeld maar eens aan de gevel. Ook voor dit soort werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Het aanbrengen van gevelbekleding is bijvoorbeeld perfect mogelijk, maar dat geldt ook voor tuinaanleg en groenonderhoud. Ook de sportvloer onderhouden voor sportzalen behoort overigens tot ons dienstenpakket. Door een beroep te doen op de diensten die worden aangeboden door Fons Buis zorgt u er dan ook voor dat zowel de interne als externe uitstraling van uw bedrijf in Amsterdam steeds helemaal in orde is!

Naast bovenstaande kunnen wij uiteraard ook natuursteen en marmoleum schoonmaken en bieden wij verschillende extra bedrijfsdiensten aan. Op deze manier kunnen we onze klanten dan ook steeds voorzien van een interessant totaalpakket aan oplossingen.

Linoleum

PVC

Natuurstenen

ESD vloeren

Andere harde vloeren

Tapijt

Ontvang een offerte op maat

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor vloeronderhoud!