Professioneel onderhoud van uw vloer in Den Helder

De vloer van uw bedrijf is belangrijker dan u denkt. Iedereen die uw onderneming bezoekt zal namelijk in eerste instantie geconfronteerd worden met de uitstraling van uw vloer. U kunt nog kiezen voor een zo duurzaam mogelijke vloer, wanneer deze niet goed wordt onderhouden zal ze na verloop van tijd een groot deel van haar uitstraling kwijt zijn. Gelukkig beschikken wij van Fons Buis over de mogelijkheid om een doeltreffend onderhoud uit te voeren in Den Helder waardoor de levensduur van uw vloer aanzienlijk kan worden verlengd. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan grondige tapijtreiniging, maar ook het schoonmaken van natuursteen of een compleet andere vloer kunnen wij uitermate effectief verzorgen.

Natuursteen, een grote investering

Veel mensen kiezen er voor om in hun huis of bedrijf in Den Helder gebruik te maken van natuursteen. Dit type steen ziet er absoluut fantastisch uit, maar vergt ook een behoorlijke investering. Omwille van deze investering is het zeer belangrijk dat u zo lang mogelijk van de vloer kunt blijven genieten, maar dat kan alleen door een goed onderhoud. Hoe duurzaam natuursteen ook mag zijn, alleen door deze goed te onderhouden zult u er echt lang van kunnen genieten. Naast het reinigen van natuursteen kunnen we eveneens het onderhouden van een ESD vloer op ons nemen en ook marmoleum schoonmaken is voor ons geen probleem. Meer weten? Ontdek dan snel ons volledig aanbod aan diensten in Den Helder.

Vloeronderhoud en tapijtreiniging in Den Helder

Doeltreffend onderhoud voor uw vloer

Een schone vloer is het visitekaartje voor uw bedrijf in Den Helder. Veel bedrijven houden hier echter onvoldoende rekening mee, net als met het feit dat het plaatsen van een kwalitatieve vloer veel geld kost. Door regelmatig effectief vloeronderhoud uit te voeren zorgt u er nochtans voor dat de levensduur aanzienlijk kan worden verlengd. Wij kunnen u als specialist op dit vlak op verschillende manieren van dienst zijn, namelijk:

Bovenstaande mogelijkheden zijn uiteraard nog maar het topje van de ijsberg. Over welk type vloer u in uw bedrijf in Den Helder ook beschikt, wij als specialist zijn steevast in staat om deze zo optimaal mogelijk te onderhouden waardoor de levensduur aanzienlijk wordt verlengd.

De reiniging van uw tapijt

Veel bedrijven uit Den Helder hebben er door de jaren heen voor gekozen om gebruik te maken van zogenaamd projecttapijt. Dit tapijt wordt geplaatst omdat het er niet alleen mooi uitziet, maar daarnaast kan het ook nog eens aangepast worden aan uw persoonlijke wensen en dat is altijd mooi meegenomen. Het is bijvoorbeeld perfect mogelijk om het tapijt te bestellen in de kleur die u wenst. Een tapijt reinigen lijkt op het eerste zicht zeer eenvoudig. Gewoon even de stofzuiger er overheen en het onderhoud is uitgevoerd, of toch niet? Een tapijt grondig reinigen vergt veel meer inspanning dan dat. Alleen door een specialistische tapijtreiniging van uw tapijt en dat minstens één keer per jaar zorgt u er voor dat deze haar optimale uitstraling kan behouden. Zo hoeft u niet snel opnieuw te investeren in een nieuw tapijt voor uw bedrijf in Den Helder. Laat de tapijtreiniging of vloerreiniging daarom over aan uw specialist en neem vandaag nog contact met ons op.

Linoleum

PVC

Natuurstenen

ESD vloeren

Andere harde vloeren

Tapijt

Ontvang een offerte op maat

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor vloeronderhoud!