Tapijtreiniging, vloeronderhoud en bedrijfsdiensten in Haarlem

Bedrijven worden er zich steeds vaker van bewust dat de uitstraling van hun onderneming in deze tijd van cruciaal belang is. Niet alleen mogelijke klanten, maar ook bedrijven waar u mee samenwerkt hechten namelijk veel belang aan orde en netheid. Dit begint reeds bij de vloer van uw onderneming. Niemand vindt het fijn om over een vuile of slecht uitziende vloer te lopen. Probeer dit dan ook steeds te voorkomen door het uitvoeren van regelmatig onderhoud. Wij kunnen er door middel van tapijtreiniging, natuursteen schoonmaken of andere vorm van vloeronderhoud in ieder geval voor zorgen dat de vloeren in uw bedrijf in Haarlem er steeds kraaknet bijliggen!

Onderhoudsvrije vloeren, bestaan die wel?

Het spreekt voor zich dat de ene vloer de andere niet is. Bedrijven in Haarlem kiezen er over het algemeen voor om een zeer onderhoudsvriendelijke vloer te laten plaatsen, maar dat neemt niet weg dat op regelmatige basis onderhoud uitvoeren een bijzondere meerwaarde kan betekenen voor de veiligheid en levensduur van de vloer. Het klopt inderdaad dat bijvoorbeeld het onderhoud PVC vloer geen groot werk vormt, maar het moet wel gebeuren. Om de levensduur van uw vloeren zo optimaal mogelijk te houden, is een machinale reiniging een uitstekende oplossing. Zo wordt aangehecht vuil in de kern aangepakt en ziet uw vloer er meteen helemaal als nieuw uit. Niet alleen een PVC vloer heeft baat bij een dergelijk onderhoud, ook natuursteen of marmoleum schoonmaken zorgt er voor dat de vloer van uw bedrijf in Haarlem meteen gezien kan worden als een absolute meerwaarde.

Vloeronderhoud en tapijtreiniging Haarlem

Laat uw sportvloer onderhouden

Een sportvloer die is terug te vinden in bijvoorbeeld een school of sportzaal in Haarlem vereist een bepaald onderhoud. Dit type vloer wordt dagelijks zeer intensief belast. Deze belasting vindt doorgaans ook niet plaats door toedoen van één, maar van meerdere personen. Standaard vlekken of afdrukken kunnen dan misschien zeer eenvoudig worden verwijderd, om de duurzaamheid van uw vloer te kunnen waarborgen is een sportvloer onderhouden absoluut een aanrader. Beschikt u ook over een sportvloer in Haarlem en is deze aan onderhoud toe? Aarzel dan niet langer en ontdek snel welke mogelijkheden wij van Fons Buis voor u in petto hebben!

Onderhoud van marmoleum, PVC, ESD vloeren en meer

Als professioneel onderhoudsbedrijf beschikken we bij Fons Buis over een ruim aanbod aan mogelijkheden om de meest uiteenlopende vloeren te onderhouden. We zetten graag alle verschillende diensten voor onze klanten uit Haarlem even op een rijtje:

Het onderhouden van vloeren is niet alleen ons werk, maar ook onze passie. Indien u op zoek bent naar een professionele partij die tapijtreiniging of ander vloeronderhoud in uw bedrijf in Haarlem op een efficiënte en financieel interessante manier kan uitvoeren, dan bent u bij ons in ieder geval aan het juiste adres!

Linoleum

PVC

Natuurstenen

ESD vloeren

Andere harde vloeren

Tapijt

Ontvang een offerte op maat

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor vloeronderhoud!