Tapijtreiniging, vloeronderhoud en bedrijfsdiensten in Heerhugowaard

Wanneer u er voor heeft gekozen om een aanzienlijk bedrag te investeren in de vloer voor uw bedrijf in Heerhugowaard, spreekt het voor zich dat u er zo lang mogelijk gebruik van zult willen blijven maken. Hoe kwalitatief een vloer ook mag zijn, door intensief gebruik kan deze al snel een belangrijk deel van zijn uitstraling verliezen. Een nieuwe, grote investering dringt zich dan al snel op en daar zitten bedrijf tegenwoordig absoluut niet op te wachten. Wilt u graag kunnen rekenen op een uitmuntende levensduur van uw vloer voor uw bedrijf in Heerhugowaard? Dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn met tapijtreiniging, natuursteen schoonmaken en andere vormen van vloeronderhoud.

Waarom kiezen voor Fons Buis?

Als professioneel onderhoudsbedrijf voorzien we bedrijven uit Heerhugowaard van verschillende doeltreffende oplossingen. Denk daarbij aan de volgende diensten:

Uiteraard zorgt onze ruime ervaring er voor dat wij nog veel meer mogelijkheden te bieden hebben. Ook linoleum vloer onderhoud is bijvoorbeeld perfect mogelijk, maar daarnaast bieden we ook nog eens verschillende bedrijfsdiensten aan.

Vloeronderhoud en tapijtreiniging Heerhugowaard

Aanbod aan diverse bedrijfsdiensten

Als gespecialiseerd onderhoudsbedrijf bieden wij geïnteresseerde partijen een ruime waaier aan mogelijkheden op het gebied van tapijtreiniging, het reinigen van natuursteen en het onderhouden van talloze andere vloeren. Het onderhouden van een vloer is namelijk één ding, maar er zijn nog andere onderdelen van uw bedrijfspand die speciale aandacht vereisen. Denk bijvoorbeeld eens aan de gevel. Deze vormt de belangrijkste aantrekkingskracht van uw winkel of bedrijf in Heerhugowaard waardoor u deze altijd zo optimaal mogelijk zult willen bekleden. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! Voor meer informatie of een offerte is het te allen tijde mogelijk om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Het onderhoud van uw vloer is in goede handen!

Bedrijven in Heerhugowaard en omstreken kiezen er steeds vaker voor om tapijtreiniging en ander onderhoud van vloeren uit te besteden. Dat is een terechte keuze, want op deze manier kunnen uw medewerkers zich bezighouden met datgene waar ze echt goed in zijn. Als onderhoudsbedrijf bieden we onze klanten in Heerhugowaard verschillende mogelijkheden. Een vloer van natuursteen of een sportvloer onderhouden is bijvoorbeeld geen enkel probleem. Het vloeronderhoud dat wij aanbieden is altijd bijzonder kwalitatief hoog en daarnaast zeer voordelig geprijsd waardoor deze interessant is voor zowel grote als kleine ondernemingen. Ook het onderhoud van de vloeren van uw bedrijf in Heerhugowaard uitbesteden? Aarzel dan niet langer en ontdek snel wat wij voor u kunnen betekenen!

Linoleum

PVC

Natuurstenen

ESD vloeren

Andere harde vloeren

Tapijt

Ontvang een offerte op maat

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor vloeronderhoud!