Efficiënte tapijtreiniging en vloeronderhoud in Zaandam

De vloer van uw bedrijf is één van de belangrijkste onderdelen van uw onderneming. Iedereen die zaken wil doen met uw bedrijf komt hierdoor in aanraking met vloeronderhoud. Een mooie, nette vloer nodigt uit en betekent een meerwaarde voor uw bedrijf in Zaandam, terwijl een slecht uitziende vloer eerder een afschrikfunctie heeft. Wilt u het oorspronkelijke karakter en de originele schoonheid van de vloer in uw bedrijf behouden? Doe dan beslist een beroep op de diensten van Fons Buis. Wij kunnen een effectieve tapijtreiniging realiseren, uw natuursteen vloer reinigen, maar ook een sportvloer onderhouden voor met name scholen of sportcentra behoort tot de mogelijkheden.

Tapijtreiniging en uniek onderhoud voor iedere vloer

Op het eerste gezicht is tapijtreiniging of het onderhouden van een vloer helemaal niet zo moeilijk, maar schijn bedriegt. In de praktijk is het namelijk zo dat alle vloeren die geplaatst worden, specialistisch onderhoud vereisen. Het gaat daarbij niet alleen om een goede reiniging, maar ook om het aanbrengen van bijvoorbeeld een extra beschermlaag. Denk bijvoorbeeld aan tapijt en een vloer van natuursteen. Indien u, uw bedrijf in Zaandam eveneens heeft voorzien van een nieuwe vloer, dan zult u deze altijd zo optimaal mogelijk willen laten onderhouden en beschermen. U kunt er uiteraard voor kiezen om dit zelf te doen, maar het is vaak veel interessanter om deze werkzaamheden uit te besteden. Marmoleum schoonmaken, doorgedreven vloeronderhoud uitvoeren in uw bedrijf in Zaandam, het zijn stuk voor stuk werken die wij u graag uit handen nemen!

Vloeronderhoud en tapijtreiniging Zaandam

Verleng de levensduur van uw vloer aanzienlijk

Veel mensen gaan er automatisch van uit dat een vloer die er proper uitziet ook echt schoon is. Dat is niet het geval. Vuil kan zich na verloop van tijd immers gaan manifesteren en daarnaast kan de beschermlaag van uw vloer in Zaandam worden aangetast. Hierdoor wordt het niet alleen gevoeliger voor vuil en vet, maar gaat het slijtageproces ook aanzienlijk sneller waardoor u veel vroeger zult moeten investeren in een nieuwe vloer. Wij bieden u hier echter de perfecte oplossing voor. Door een beroep te doen op ons bedrijf kunt u namelijk rekenen op:

Ook het reinigen van tapijten is noodzakelijk

Het laten plaatsen van een projecttapijt in uw bedrijf in Zaandam brengt verschillende voordelen met zich mee. Niet alleen is een dergelijk tapijt verkrijgbaar in diverse kleuren waardoor ze aangepast kan worden aan de uitstraling van uw onderneming, daarnaast is ze ook nog eens zeer eenvoudig te onderhouden. Gewoon regelmatig even stofzuigen is voldoende om uw tapijt te reinigen… of toch niet? Het klopt inderdaad dat het oppervlakkig vuil zonder probleem kan worden verwijderd, maar wat met het vuil dat dieper tot in de vezels van het tapijt is doorgedrongen? Deze zult u niet verwijderen door gewoon even te stofzuigen. Een grondige tapijtreiniging laten uitvoeren door ons in Zaandam zorgt er voor dat u nog vele jaren extra zult kunnen genieten van uw tapijt. Uw tapijt reinigen vergt dus iets meer aandacht dan u waarschijnlijk in eerste instantie had gedacht.

Het spreekt voor zich dat wij nog verschillende andere diensten aanbieden, maar bovenstaande voorziet u reeds van een goed beeld van de mogelijkheden waar u als klant uit Zaandam bij ons over beschikt. Vraag ons gerust om meer informatie over bijvoorbeeld het reinigen van natuursteen of de beste manier van tapijtreiniging in Zaandam. Wij helpen u graag!

Linoleum

PVC

Natuurstenen

ESD vloeren

Andere harde vloeren

Tapijt

Ontvang een offerte op maat

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor vloeronderhoud!