De specialist voor vloeronderhoud in Enkhuizen

Bent u op zoek naar een bedrijf vloeronderhoud in Enkhuizen? Klop dan eens aan bij Fons Buis Vloeronderhoud en Bedrijfsdiensten. Wij zijn uw deskundige partner in specialistische vloerbehandeling en bieden ook bedrijfsdiensten, tapijtreiniging en vloeronderhoud van natuursteen. Lees eens verder voor meer informatie over wat wij voor u in Enkhuizen kunnen betekenen.

Vloeren: het visitekaartje van uw bedrijf

Een schone vloer bepaalt vaak de manier waarop bezoekers naar uw bedrijf in Enkhuizen kijken. Of het nu gaat om een PVC vloer, natuursteen vloer, marmoleum vloer, linoleum vloer of ESD vloer, een goed onderhouden vloer is erg belangrijk. Is uw vloer schoon? En kunt u met een prettig gevoel uw entree maken binnen uw bedrijf? Mooi! Om dit zo te houden, is vloeronderhoud op zijn plaats. Het vloeronderhoud van Fons Buijs kan vele specialistische behandelingen uitvoeren. Of het nu eenmalig is, of u liever een onderhoudscontract voor langere termijn wilt afsluiten: het is allemaal mogelijk. Wij bekijken welk soort vloer er ligt (hout, tapijt, natuursteen of linoleum) en passen daar het vloeronderhoud in Enkhuizen op aan. Het onderhoud van een PVC-vloer is mogelijk en wij kunnen zelfs uw tapijt reinigen.

Vloeronderhoud en tapijtreiniging Enkhuizen

Onze opdrachtgevers

Wij zijn voor verschillende opdrachtgevers in Enkhuizen werkzaam. Zowel in de particuliere sector als voor bedrijven kunnen wij het vloeronderhoud in Enkhuizen verzorgen. Wij werken onder andere voor scholen, kantoren, in de gezondheidszorg en de industrie. Ook verzorgen wij een groot aantal bedrijfsdiensten. Denkt u daarbij aan het aankleden van gevels en winkelcentra, elektra, tuinaanleg en groenonderhoud. Laat de uitstraling van uw pand maar aan Fons Buis over!

Natuursteen, linoleum, marmoleum vloeren en meer

Wij verzorgen vloeronderhoud voor onder andere de volgende soorten vloeren:

  • PVC-vloeren
  • Linoleum
  • Natuursteen
  • ESD vloeren
  • Rubbervloeren
  • Tapijt

U ziet het: ook in Enkhuizen kunnen wij u voor al uw vloeren van dienst zijn!

Jarenlange ervaring met vele soorten vloeronderhoud

Door onze jarenlange ervaring zijn wij succesvol in vloeronderhoud en wij staan dan ook altijd voor u klaar om ook u in Enkhuizen aan een schone en veilige vloer te helpen. Door onze moderne apparatuur en door gebruik te maken van effectieve reinigingsmiddelen weten wij elke soort vloer in een handomdraai weer te laten stralen.

Meer informatie over tapijtreiniging of ander soort vloeronderhoud?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Fons Buis? Neem dan eens contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer 06-22784525. Wij zijn uw deskundige partner voor vloeronderhoud in Enkhuizen en reinigen met plezier uw  natuursteen vloer, PVC vloer, linoleum vloer, marmoleum vloer of ESD vloer.

Linoleum

PVC

Natuurstenen

ESD vloeren

Andere harde vloeren

Tapijt

Ontvang een offerte op maat

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor vloeronderhoud!